M-am gandit sa frig un pui intreg, sa vad daca si cum imi iese. M-am apucat de treaba si am asezonat puiul cu fel de fel de condimente si am probat daca incape in vasul de gatit. A incaput la fix, altfel trebuia sa il tai sau sa il fac la cuptor.
Am taiat usturoiul feliute subtiri si l-am adaugat peste ulei in vasul de gatit. Am pus puiul la prajit. Din MENU am setat programul FRY, din COOKING TIME am selectat 10 minute. Am apasat START si am prajit puiul, cu capacul deschis, cate 5 minute pe fiecare parte.
L-am intors din nou, cu pieptul in sus, si am adaugat 150 ml apa. Din MENU am setat programul STEW si din COOKING TIME am ales 40 de minute. Am inchis capacul si am apasat butonul START. Treaba e cam gata, asteptam sa vedem cum iese.
Aveti grija cum rasturnati puiul pe platou, luati vasul, il inclinati si lasati sa alunece, sa nu se rupa bucati, sa nu va stropiti. L-am servit cu garnitura de legume si suc propriu ramas in vas, am presart si putin patrunjel tocat.
A fost super la gust, aromat si foarte fraged. Gata. Pofta buna.