Friptura de pulpa de porc si carnati cu vin alb

de marcela1979 in Porc, 1 Ian 2015 | 6801 vizualizari

 

este de a dreptul delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 buc carnat de casa proaspat
  • 100 ml vin alb de casa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 cana de apa
  • 1 plic condimente de porc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pulpa de porc si carnati cu vin alb:

Se taie pulpa de porc felii,si carnatul in bucati potrivite.Intr-o tava de yena se aseaza carnea si carnatii,se presara condiment de porc ,frunzele de dafin si usturoiul taiat feliute subtiri.Se pune o cana de apa,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu circa 1 ora.Dupa 1 ora se scoate tava,se ia folia jos si se toarna 100 ml vin alb de casa si se mai da la cuptor inca 30 de minute ,stropind din cand in cand carnea cu sosul format.

Cand este gata se scoate din cuptor si se serveste calda cu mamaliga si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pulpa de porc si carnati cu vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului