''Friptura'' de soia

de Michelle in Mancaruri de post, 5 Feb 2010 | 11083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • soia snitel
  • pasta de ardei
  • delikat
  • ulei
  • oregano
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Friptura'' de soia:

Soia snitel le punem la fiert cu o lingura de delikat,fierbem in jur de 30 min.

Scurgem soia si apoi condimentam cu oregano,sare,boia dupa gust.

Le asezam intr-o tava turnam ulei si pasta de ardei si dam la cuptor cca 20 min.

sursa Rc cu ceva modificari

Daca ti-a placut reteta noastra "''Friptura'' de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

madi_marin 1

07.02.2010, 08:37

danygospodina 1

07.02.2010, 21:11

Si mie imi place mult soia. Tin minte ca acum vreo 10 ani, cand isi faceau ai mei casa, tb. sa le faca mama mancare muncitorilor, de la tara. Si le punea la un moment dat soia in pilaf. Si erau foarte incantati de carnea frageda si dulce. Ca se simt foarte bine, nu-i grasa tare... Pana cand a cuprins-o sinceritatea pe maica-mea si le-a spus ca-i soia. Sa-i fi vazut ce grata i-a cuprins si ce scandal. Ca isi bate joc de ei, ca ei vor mancare...Tupeu, cu carul.
Asa, ca, daca le serviti, poate, musafirilor, sa le spuneti ca e carne frageda de prepelita!

Michelle 1

08.02.2010, 13:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]