Friptura de vita cu capere si masline verzi

de luminita20_2006 in Vita, 28 Oct 2015 | 3832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de vita muschi
  • 2 lingurite capere
  • 7 masline verzi sau mai multe
  • 100 ml vin alb
  • patrunjel
  • piper
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu capere si masline verzi:

Se incinge uleiul intr- o tigaie cu lingura de unt si se pune feleurile de carne de vita la prajit cu capac la foc mediu. Carnea va lasa puna apa. Eu prefer sa inabus mai mult carnea de cat sa o prejesc pentru ca o dau si copilului ( evit sa ai dau prajeli). Cand e carnita gata scot o bucata separat pentru copil peste resul pun vinul si las sa fiarba cateva minute. La fina pun caperele si maslinele taie , piper si patrunjel. 

Se serveste alaturi de cartofi, legume, orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu capere si masline verzi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
“M’nazalet Zahra”- Mancare de conopida cu carne –specifica tarilor arabe