Friptura frageda de proc

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 24 Apr 2010 | 6551 vizualizari

COMENTARII (8)

nadina73 1

24.04.2010, 11:12

trebuie sa fie bun ,asteptam furculitele sa apara

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 13:30

trebuie, nu am gustat, eu nu prea mananc carne de porc, dar sotulm eu a zis ca a fost buna

Rocsi 1

24.04.2010, 19:41

arata tare bine.dar de ce ai pus bicarbonat?

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 22:23

rocsi, am pus bicarbonat in compozitia pt marinat pt ca asa se frageseste mai bine

ela 1

24.04.2010, 22:39

vreau si eu

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 23:20

prinde si tu o bucata

Rocsi 1

25.04.2010, 11:14

a nu stiam...mersi de raspuns

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 14:00

cu placere rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de portocale la cuptor