Friptura marinata in sos picant

de Valclaudia in Porc, 9 Noi 2014 | 9659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc, cca 700 gr.
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1/2 adei iute
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 2 gogosari
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura marinata in sos picant:

Spalam carnea, o feliem dupa preferinta.

Amestecam intr-un bol pasta de tomate cu 50 ml apa rece, rondele de ardei iute, sare si piper dupa gust.

Turnam amestecul peste feliile de carne. Omogenizam sa se imbrace toata carnea in amestecul picant, acoperim vasul cu o folie alimentara si dam la rece pentru 2-3 ore.

Curatam gogosarii, ii taiem fasii.

Punem intr-o tigaie putin ulei, asezam feliile de carne, asezam fasiile de gogosari, punem cca 150 ml apa rece, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca la foc mic pana scade toata apa.

Presaram verdeata tocata si servim.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se serveste cu orice garnitura (cartofi, orez, legume, etc...)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura marinata in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]