Friptura marinata in sos picant

de Valclaudia in Porc, 9 Noi 2014 | 9415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc, cca 700 gr.
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1/2 adei iute
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 2 gogosari
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura marinata in sos picant:

Spalam carnea, o feliem dupa preferinta.

Amestecam intr-un bol pasta de tomate cu 50 ml apa rece, rondele de ardei iute, sare si piper dupa gust.

Turnam amestecul peste feliile de carne. Omogenizam sa se imbrace toata carnea in amestecul picant, acoperim vasul cu o folie alimentara si dam la rece pentru 2-3 ore.

Curatam gogosarii, ii taiem fasii.

Punem intr-o tigaie putin ulei, asezam feliile de carne, asezam fasiile de gogosari, punem cca 150 ml apa rece, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca la foc mic pana scade toata apa.

Presaram verdeata tocata si servim.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se serveste cu orice garnitura (cartofi, orez, legume, etc...)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura marinata in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc/racituri