Friptura simpla din ceafa de porc

de Copiosus in Porc, 9 Feb 2013 | 4014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ceafa de porc
  • o capatana de usturoi
  • 3 foi de dafin
  • o lingurita boia de ardei ( iute sau dulce)
  • sare
  • piper boabe
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura simpla din ceafa de porc:

Se taie carnea in bucati maricele, dar nu foarte groase. Se pune ulei intr-o cratita, se adauga carnea, foile de dafin, boiaua, sarea, boabele de piper (cam o lingurita) si se adauga apa, atat cat sa acopere carnea. Se pune la fiert si cand incepe sa clocoteasca se adauga usturoiul taiat felii. Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba pana scade apa si incepe sa sfaraie uleiul.

Carne este foarte moale, se topeste in gura.

Puteti adauga o garnitura de cartofi piure, o salata de varza sau o puteti consuma asa, simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura simpla din ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava