Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati

de Bucataras Medi in Porc, 17 Feb 2011 | 13740 vizualizari

 

hahaha......................iar carnati.

 

INGREDIENTE

  • 600 g coaste de porc proaspete
  • 6 carnati de casa afumati
  • boia dulce
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • cimbru
  • 3-4 foi de dafin
  • un pahar cu vin alb sec
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati:

Coastele de porc se taie in bucati potrivite, se spala si apoi se condimenteaza cu boia de ardei, cimbru, sare si piper.Se aseaza intr-un vas in care punem si carnatii pe care ii intepam cu ajutorul unei scobitori din loc in loc.Curatam morcovul si usturoiul , taiem rondele si asezam printre bucatile de carne si carnati.Adaugam vinul, putina apa, foile de dafin si dam la cuptor.Din cand in cand mai stropim friptura cu sosul din tava.Cand este bine rumenita si bine patrunsa , scoatem friptura si servim calda alaturi de o garnitura si ceva muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (60)

Bucataras Medi 1

20.02.2011, 20:22

Cris ...................

Sylvia 1

20.02.2011, 21:11

Medi draga mea ma murit si am inviat cand ma vazut mancarica asta, esti minunata in tot ceea ce faci

Cris2711 1

03.03.2011, 21:09

Medi vezi ca se moare si se invie la papica ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu legume