''Fripturica'' de bureti vineciori

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 8 Iun 2013 | 7104 vizualizari

 

E o vorba '' ca ciupercile dupa ploaie''...si a tot plouat,asa ca au crescut ciupercile-n padure.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg bureti vineciori
  • 2 lingurite de ''10 legume in bucate''
  • piper
  • marar
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Fripturica'' de bureti vineciori:

Se spala buretii de impuritati se taie in bucati mai mari,se aseaza intr-un vas de yena,se adauga un pic de sare,piper ulei si o cana cu apa si se dau la cuptor.Dupa cca 25 min se adauga si linguritele de legume si se mai lasa 30 min la foc domol.La final se adauga marar tocat.

TIPS-URI

1

in cazul in care apa a scazut prea mult se mai adauga...

Daca ti-a placut reteta noastra "''Fripturica'' de bureti vineciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci (de post)