Humus cu ardei copti

de mimmi in Mancaruri de post, 13 Mar 2019 | 3694 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva naut
  • 5 catei de usturoi
  • 2-3 linguri pasta tahini
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • suc de lamaie
  • sare dupa gust
  • 3 ardei kapia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus cu ardei copti:

Pentru inceput, coacem ardeii kapia pe o plita.

Dupa ce s-au copt, ii presaram cu sare si ii lasam deoparte 10 minute.

Ii decojim si ii punem intr-un bol.

Peste ardei, adaugam nautul scurs, usturoiul (dupa gust), pasta tahini si 1 lingura ulei de masline, blenduim totul pana devina o pasta fina.

Adaugam sare si suc de lamaie dupa gust.

Daca rezulta o pasta prea groasa se mai poate adauga ulei de masline pana ajungeti la consistenta dorita.

Noi am servit cu Scallion Pancakes.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de conopida