Fripturica de pui cu sos aromat

de luminita20_2006 in Pui, 29 Noi 2010 | 10328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe pui
  • -250 ml suc de rosii
  • -3-5 frunze busuioc verde
  • - rozmarin verde
  • sare, piper
  • -delikat
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica de pui cu sos aromat:

Pulpele de pui se aseaza in tava se spropesc cu uleise condimenteaza cu sare si piper si un pic de delikat, se toarna deasupra sucul de rosi se taie marunt busuiocul , usturoiul feli si se pun peste pulpe, se pune si rozmarinul . Se da la cuptor acoperit cu o folie de aluminiu timp de 35-40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica de pui cu sos aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]