Frittata pizzaiola la cuptor

de mihaelalalala in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2014 | 5210 vizualizari

 

O reteta simpla, rapida si gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 ml smantana lichida
  • marar dupa gust
  • sare si piper
  • 2 rosii mici
  • 100 gr bacon
  • 100 gr cascaval
  • 10 masline
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata pizzaiola la cuptor:

Batem bine ouale cu o furculita, adaugam smantana, mararul, sare si piper dupa gust. Amestecam totul, punem compozitia intro tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt si o dam la cuptor (180°) pentru 5 minute.

Intre timp taiem rosiile felii, cascavalul bucatele si maslinele daca sunt prea mari.

Daca compozitia de oua s-a intarit putin, scoatem tava din cuptor, punem deasupra toate ingredientele taiate si baconul rupt bucatele. Dam din nou totul la cuptor si mai lasam inca 10 minute pana cand frittata este gata.

Deasupra am decorat-o cu patrunjel.

 

TIPS-URI

1

Frittata pizzaiola poate fi servita calda sau rece;

2

Daca nu va place baconul puteti folosi si alte ingrediente precum wurstel, prosciutto sau salam romanesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata pizzaiola la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ina 1

30.05.2014, 17:09

Chiar imi place!

deyutzky 1

30.05.2014, 18:01

like

cristeena20 1

09.06.2014, 13:25

ce-mi place!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cirnaciori din carne de pui