Fursecuri arabesti

de Mitinita in Prajituri, 17 Apr 2012 | 7250 vizualizari

 

In sfarsit apuc sa postez si eu fursecurile de la Craciun,dar pe care le-am mai repetat de cateva ori de atunci si pe care le voi face si de acum incolo. Am descoperit reteta la Edith si mi-a placut aluatul atat de mult ca am mai incercat si alte variatiuni,dar mai tarziu despre ele.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou + 1 galbenus
  • 1 lingura apa
  • 300 gr faina
  • 120 ml ulei
  • 120 gr zahar
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • gem de corcoduse
  • nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri arabesti:

Se amesteca ouale cu apa,apoi se adauga zaharul,la fel si cel vanilat.

 Se adauga si uleiul si se amesteca ,fie cu lingura fie cu mixerul.

Adaugam faina si praful de copt si formeaza un aluat. E usor uleios,dar usor de modelat.

Se pune gemul de corcoduse intr-o farfurie si nuca de cocos in alta.

Din aluat formam bilute pe care le coacem in cuptorul preincalzit cam 8-10 minute.

Le lasam sa se raceasca si le dam intai prin gem apoi prin nuca de cocos. Dupa cateva ore se vor inmuia,asa ca va recomand sa le mancati a doua zi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri arabesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Minciunele