Fursecuri aromate

de _Alina_ in Dulciuri, 19 Dec 2012 | 3841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina de grau
  • 75 ml ulei de palmier
  • 50 ml apa
  • 1 lgt praf de copt
  • 2 lg sirop de brad (presat la rece)
  • 70 g zahar brun
  • 1/2 banana
  • 1 lgt zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri aromate:

1. Preincalzim cuptorul la 190°C.

2. Amestecam ingredientele uscate intr-un bol, iar cele umede intr-altul. In final amestecam cele doua compozitii si framantam bine.  

3. Formam bilute cu dimensiuni egale din aluat si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presam putin fiecare biluta de aluat cu ajutorul unei furculite.  

4. Introducem tava in cuptor timp de 20 min. Inchidem focul si mai lasam 5 - 10 min in cuptor.

5. Dupa ce le scoatem din cuptor le pudram cu zahar.

TIPS-URI

1

Puteti folosi unt in loc de ulei si lapte in loc de apa.

2

Se pot lipi cate doua cu crema.

3

Daca aveti timp la dispozitie, puneti aluatul intr-o folie alimentara si bagati-l in frigider minim 30 minute inainte de a-l utiliza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Marrillenringe-inelase cu gem de caise