Fursecuri "Aura"

de robert_b in Dulciuri, 9 Dec 2015 | 3163 vizualizari

 

Denumirea acestor fursecuri, vine de la o prietena de-a mamei mele! Reteta fiind preluata si incercata de mine! :)
 "pentru Mos Craciun"
Sigur si mosului ii vor placea! ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 1 lingurita amoniac stins
  • coaja de portocala
  • rahat, nuca
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Aura":

Cerni faina intr-un bol incapator, adaugi uleiul , ouale si omogenizezi. Apoi pui zaharul, coaja de portocala si amoniacul stins. Amesteci. Tapetezi o tava cu foaie de copt (ori faina si ulei), si formezi mici rotunduri cu ajutorul unei linguri. In mijlocul cercurilor se pune ori , o bucatica de nuca , ori una de rahat. Coci fursecurile la foc moderat, pana ce se rumenesc frumos.( maxim 12 minute). Pofta buna!

TIPS-URI

1

E important sa folosesti aceasi cana , atunci cand masori ingredientele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Aura"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de vanilie (pentru tarte, ecleruri, choux-uri, cremes, etc.)