Fursecuri catelusi

de gaby_gabytza in Prajituri, 26 Feb 2013 | 3592 vizualizari

 

reteta am luat-o de pe un alt site,e foarte usor de facut>:D

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 120 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 gabenusuri
  • 3 linguri smantana
  • 1 esenta vanilie
  • 3 linguri cacao
  • cca 500 g faina
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri catelusi:

Mixam margarina cu zaharul pana se dizolva zaharul.Adaugam smantana si esenta.Amestecam si adaugam galbenusurile amestecate cu plicurile de zahar vanilat.Impartim compozitia in 2.

In prima adaugam cacaoa si cca 220 g faina,framantam pana rezulta un aluat usor de modelat.

In a 2 a adaugam doar faina si framantam pana rezulta un aluat nelipicios.

Dam la frigider cca 30 minute

Intindem din fiecare coca cate o foaie separat si decupam inimioare din fiecare.

Formam catelusi-capul format din o inimioara cacao, adaugam urechile formate din o inimioara alba taiata in doua, le apasam putin sa se lipeasca impreuna.

Apoi  ii formam ochii si gura cu bilute formate din aluat alb.Daca vrem le adaugam la fete  o fundita si la catei papion .

Ii asezam intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mediu cca 20 minute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri catelusi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Zamfira 1

26.02.2013, 21:21

ce draguti, super frumosi si buni!!!!

Cris2711 1

26.02.2013, 21:59

faini

Bya Ralu 1

27.02.2013, 02:21

sunt faini

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu crema de bomboane