Fursecuri Ciupercute

de lili in Prajituri, 5 Dec 2010 | 12679 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:
  • o margarina (250 g)
  • 2 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 1/2 praf de copt ( sau o lingurita mica de amoniac stinsa cu otet)
  • faina cat cuprinde
  • nuca macinata sau nuca de cocos
Pentru glazura:
  • 6 linguri zahar,
  • 3 linguri apa, 
  • 1 lingura cacao
  • unt cat o nuca
  •  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Ciupercute:

 Amestecam toate ingredientele si formam o coca. Din coca obtinuta facem cordoane rotunde care apoi le taiem la dimensiunea dorita si le punem in tava.O margine a bastonaselor le apasam cu furculita sa se faca model. Dupa coacere se lipesc  doua cate doua cu dulceata. La capatul cu model se dau prin glazura si apoi prin nuca macinata.

Pentru a face glazura procedam astfel: punem la fiert zaharul cu apa, dupa ce se topeste zaharul adaugam cacaoa si apoi untul.


Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mere si nuci