Fursecuri Ciupercute

de lili in Prajituri, 5 Dec 2010 | 12940 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:
  • o margarina (250 g)
  • 2 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 1/2 praf de copt ( sau o lingurita mica de amoniac stinsa cu otet)
  • faina cat cuprinde
  • nuca macinata sau nuca de cocos
Pentru glazura:
  • 6 linguri zahar,
  • 3 linguri apa, 
  • 1 lingura cacao
  • unt cat o nuca
  •  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Ciupercute:

 Amestecam toate ingredientele si formam o coca. Din coca obtinuta facem cordoane rotunde care apoi le taiem la dimensiunea dorita si le punem in tava.O margine a bastonaselor le apasam cu furculita sa se faca model. Dupa coacere se lipesc  doua cate doua cu dulceata. La capatul cu model se dau prin glazura si apoi prin nuca macinata.

Pentru a face glazura procedam astfel: punem la fiert zaharul cu apa, dupa ce se topeste zaharul adaugam cacaoa si apoi untul.


Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca