Fursecuri cu ciocolata

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 22 Mai 2010 | 4122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -200 g unt(nu margarina)
  • -220 g zahar
  • -1 ou
  • -220 g faina
  • -50 g cacao
  • -1/2 pliculet praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Untul se freaca cu zaharul pana ce acesta se topeste,se adauga oul si se mixeaza in continuare.Ingredientele uscate se amesteca si se cern peste amestecul umed.Se omogenizeaza.

Aluatul obtinut se pune intr-o folie de plastic formand o rola! Se da la frigider pentru 2-3 h,apoi se scoate si se taie felii subtiri care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 10-12 min.

Eu le-am lipit 2 cate 2 cu finetti, le-am glazurat cu ciocolata amaruie si am presarat nuca macinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]