Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca

de Mitinita in Prajituri, 11 Noi 2012 | 11292 vizualizari

 

O carte tare draga noua este "Prajiturele",o carte mare cu 1000 de retete de fursecuri si biscuiti. Ne place sa ne uitam prin ea si sa alegem prajiturele pe care sa le facem noi. Toate sunt usor de preparat,chiar si la indemana copiilor.
Am pus chiar si in pachetelul de scoala,iar colegii de clasa au vrut sa le guste si ei. Nimic nu e mai placut decat sa imparti cu cei de langa tine.
Foarte simplu de realizat,poate v-am dat si voua o idee pentru cand aveti timp...si putere!
Am folosit o cana de 200 ml ca masura.

 

INGREDIENTE

  • 1 1/4 cana de faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 cana unt,moale
  • 1/2 cana zahar
  • vanilie
  • 1 ou
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 2/3 cana de nuci
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca:

Incingem cuptorul.

Untul se bate cu zaharul,oul si vanilia. Adaugam faina,bicarbonatul de sodiu,sarea,fulgii de ovaz si nucile si amestecam pana se incorporeaza.

Cu o lingurita luam aluat si il punem in tava,lasand putin loc intre fursecuri.

Dam tava la cuptor cam 10 minute si intre timp pregatim urmatoarea tava.

Se lasa sa se raceasca si se servesc cu un pahar de lapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mai buna nu se poate