Incepem saptamana cu ceva dulce, si anume, niste fursecuri bune, aromate si usor de preparat!
Intr-un bol punem untura, oul, zaharul, un praf de sare si le mixam spuma.
Adaugam praful de copt, zaharul cu pastai de vanilie, coaja rasa de la toata lamaia si zeama de la jumatate din lamaie.
Incorporam fulgii de ciocolata, apoi cernem faina, o punem treptat, timp in care framantam cu mana, pana obtinem una aluat nelipicios si usor de modelat.
Tapetam cu hartie de copt o tava de aragaz.
Rupem bucatele mici din aluat, formam bilute si le asezam in tava.
Incingem cuptorul si reglam o temperatura potrivita.
Cand le terminam pe toate, introducem tava in cuptorul incins, cat sa prinda fursecurile o usoara culoare aurie.
Le scoatem cand sunt gata si fierbinti, le tavalim prin zahar pudra.
Se patreaza intr-o cutie inchisa ermetic.
Pofta buna!