Fursecuri pufoase cu scortisoara

de Retete cu Margareta Cismasiu in Prajituri, 17 Mai 2015 | 4639 vizualizari

 

Minunate aceste fursecuri moi, pufoase, aromate. Sunt delicioase langa o cafea sau o cana cu lapte cald, dar merg si asa, ca desert datorita glazurii de ciocolata cu care sunt acoperite.

 

INGREDIENTE

  • 3oua,
  • 800gr faina,
  • 300gr zahar,
  • 3 ling ulei,
  • un varf bicarbonat,
  • un pic de scortisoara,
  • 300ml lapte.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri pufoase cu scortisoara:

Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat bine legat.

Va fi un pic lipicios,dar se lucreaza cu masa si mainile infainate bine. Dupa ce s-a framantat bine aluatul, se intinde o foaie de 0.5 cm grosime. Se taie cu forma sau cu un pahar rondele. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor.

Fursecurile vor creste frumos si vor fi pufoase.Dupa ce s-au racit,se face o glazura din 100g ciocolata menaj si 50ml lapte, cu care se glazureaza fursecurile.

Se pot servi si simple.

TIPS-URI

1

Se pot pastra mai multe zile in cutie de tabla inchisa.Daca raman afara,se intaresc putin desupra,dar mijlocul ramane la fel de pufos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pufoase cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu ciocolata, miez de nuca, cocos si stafide