Fursecuri ROSCATA

de Constelatialeu in Dulciuri, 5 Ian 2013 | 5972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 g zahar
  • 300 g untura
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • coaja lamaie
  • 1 pliculet amoniac
  • 800 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri ROSCATA:

Ouale se amesteca bine cu zaharul,se adauga zaharul vanilat,coaja de lamaie,apoi untura si se omogenizeaza bine,se adauga amoniacul stins si faina.Se face o coca ,se intinde foaie si se taie fursecuri in diverse forme.Se dau la cuptor cca 15 min.Cand sunt reci se lipesc cate doua cu diverse gemuri sau dulceata,eu am folosit dulceata de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ROSCATA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]