Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 in Dulciuri, 3 Dec 2016 | 4440 vizualizari

 

La o cafea cu prietenele, merg de minune.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 g zahar
  • 125 g unt rece
  • 3-4 linguri nutella
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 ou si un galbenus

Umplutura

  • 3 linguri mascarpone
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 1 albus de ou
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri umplute cu nuca de cocos:

Preparam aluatul. Untul il frecam cu zaharul. Adaugam oul si galbenusul, amestecam.

Adaugam si nutella.La sfarsit, adaugam faina amestecata cu praful de copt. Framantam repede pana obtinem un aluat omogen.

Punem la frigider, invelit in folie, cam 30 minute.

Preparam umplutura.

Intr-un castronel, punem mascarpone si cu o furculita il inmuiem un pic. Adaugam zaharul si albusul de ou. La sfarsit, adaugam si cocos. Punem la frigider pentru 15 minute.

Luam aluatul din frigider si-l intindem. Decupam cu o forma rotunda de 5 cm diametrul.

Pe fiecare cerc punem un pic de umplutura si inchidem, unind marginile.

Ii asezam pe placa de la cuptor acoperita cu foaie de copt.

Coacem la 180° cam 15/17 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri umplute cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti englezesti