Fusilii cu sos de rosii si ardei gras

de Bucataras Medi in Fusilli, 19 Dec 2012 | 5668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste fusilli
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • marar verde
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilii cu sos de rosii si ardei gras:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe cutie. Cand sunt gata fierte le scurgem de apa, le trecem printr-un jet de apa rece si apoi le punem intr-o sita la scurs. In timp ce pastele fierb ne ocupam de sos.

Spalam si curatam ardeiul gras si apoi il taiem cubulete mai mari.Rosiile spalate le taiem si pe ele cubulete.Intr-o tigaie in care am incins ulei punem  atat rosiile cat si ardeiul..Condimentam dupa gust cu sare , piper si oregano.Lasam pe foc pana cand atat rosiile cat si ardeiul se inmoaie.Diluam pasta de tomate cu putina apa (o cescuta ) si o turnam in tigaie.Lasam sa dea in cateva clocote ,apoi luam de pe foc ,lasam 2-3 minute sa se racoreasca apoi turnam sosul peste paste.Adaugam marar verde ,amestecam bine si potrivim de sare si piper.

Gaaaaaaaaaaaaaaaata..................asta este tot!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilii cu sos de rosii si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci