Fusilli cu salsa de legume

de aura78 in Fusilli, 5 Mai 2014 | 3776 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  •  1 ceapa
  • 1 tulpina de telina
  • 2 morcovi
  • bulion sau pasta de rosii
  • un paharel de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu salsa de legume:

Taie ceapa,telia si morcovii marunt.Pune-i la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline .Cand sunt calite adauga vinul ,lasa-l sa se evapore putin si pe urma adauga bulionul sau pasta de rosii .Lasa sa fiarba la foc mic pentru aproximativ 20 de minute .Condimenteaza dupa gust .Daca iti place poti pune putin ardei iute .
Fierbe pasta ,dupa timpul indicat pe ambalaj .
Peste pastele fierte pune salsa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu salsa de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu sos de rosii, carnati si fasole cannellini