Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 4831 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: cascaval, unt, retete Aperitive / Garnituri
Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.
Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.
Se servesc ca atare.
Sursa
de bucatarasa 1
de Bucataras 6
de anca_rm 5
de Rocsi 9
adnas54 1
si eu vreau daca au mai ramas...
gaby_duceag 1
mi-e cam foame
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:21
ieri la 20:34
ieri la 16:12
ieri la 13:24
ieri la 10:52
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
oanapl
danas 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2418 puncte
Merisor 9
1300 puncte
RODIMUR 8
1146 puncte
Panacris 9
259 puncte
vasimur 4
253 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!