Gauffre cu cascaval

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 4831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • 100 g faina
  • 75 ml apa
  • 2 linguri cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gauffre cu cascaval:

Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.

Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.

Se servesc ca atare.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Gauffre cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute,invelite in piept de pui