Gem de caise

de ralu_ca in Dulceata / Gem, 10 Iul 2013 | 11630 vizualizari

 

am caisi in curte, deci era si pacat sa nu fac putin gem

 

INGREDIENTE

  • 3,5 kg caise
  • 1,5 zahar
Portii: 9
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise:

Seara: Caisele le-am spalat, le-am scos samburii le-am pus in cratita si deasupra zaharul, lasandu-le asa pana dimineata. A doua zi le-am pus pe foc mic amestecand des, approx 2 ore. Am pus gemul in borcane, apoi le-am infasurat in hartie lasandu-le sa fiarba la bain-marie in jur de 1,5 ore.


Asta a fost tot, dar mi-a iesit un gem ...calitatea 1.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise