Gem de corcoduse rosii

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 19 Iun 2018 | 4431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2, 5 kg corcodușe rosii
  • 1, 5 kg zahar
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de corcoduse rosii:

Alegem corcodușe cât mai coapte. Le spalam si le alegem de sâmbure.

Punem corcodusele intr-o cratiță și adaugam zahărul.  Amestecam si le lăsăm câteva ore sau peste noapte, pana se topeste zahărul. 

Fierbem gemul la foc mic, amestecând cât mai des.

Punem gemul in borcane si il sterilizam.

TIPS-URI

1

Corcodusele le-am cantarit după ce le-am scos samburii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de corcoduse rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

20.06.2018, 09:33

Gem nu am facut, dar compot da si mi-a placut mult gustul si culoarea! Multa munca la scos samburii care sunt tare lipiti de fruct, asa ca felicitari pentru rabdare! Grozav!

Gherca Daniela 1

20.06.2018, 15:50

Bun, bun!

Rocsi 1

20.06.2018, 20:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert gem de piersici cu pepene galben