Gem de zmeura - mure

de Zamfira in Dulceata / Gem, 22 Iul 2012 | 7585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg. zmeura - mure
  • 1 kg. zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de zmeura - mure:

Se spala zmeura - murele, le scurgem de apa si le punem in straturi alternative (zmeura - mure, zahar). 

Punem la fiert, apoi indepartam spuma formata.

Timp de fierbere: 30 minute.

Pentru a ne pregatii de ambalare, spalam borcanele si le bagam in cuptorul incins pana devin foarte fierbinti.

Dupa care punem gemul in borcane, cat timp acestea sunt fierbinti.

Se pune deasupra aspirina pisata, se inchide ermetic si se pun inapoi in cuptorul fierbinte, dar cu focul stins si se lasa acolo pana se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de zmeura - mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]