Gentuţe cu varză (varzari)

de Bucataras Dragos in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2009 | 5612 vizualizari

 

Nu mai fac nici o introducere si trec la subiect. Deci Bucataras Dragos(Bucatarasul Vesel) a facut gentute cu varza(varzari).Iata reteta:

 

INGREDIENTE

  • aluat (faina, drojdie, un ou, apa si sare)
  • varza
  • 1 sau 2 cepe
  • feliute de jambon sau carnat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gentuţe cu varză (varzari):

Se face un aluat ca de paine din faina,drojdie,un ou,apa si sare si se lasa la dospit.Inainte de a se face aluatul se caleste varza in ulei sau untura cu 1 sau 2 cepe,feliute de jambon sau carnat.Se unge tava cu untura.Se intinde aluatul,se pune umplutura si se fac gentutele.Se apasa usor marginile ca sa nu se desfaca si se da cu ou pe deasupra si se lasa la cuptor.Din cand in cand se ung cu unt sau cu margarina ca sa se pastreze coaja frageda.Cand se scot din cuptor se aseaza pe un platou pe care s-au pus niste betisoare si se ung iarasi cu margarina cand se pun una peste alta si se servesc proaspete, iar daca vreti sa ramana cat mai mult timp caldute le puteti acoperi cu un ciolofan si apoi cu un prosop.

Pofta buna! :D Astept comentariile voastre! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Gentuţe cu varză (varzari)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]