Ghebe in saramura

de lili in Conserve, 20 Oct 2010 | 15274 vizualizari

 

e sezonul ghebelor, deci ia sa punem cateva pentru la iarna.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ghebe
  • sare gema pt saramura
  • apa 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe in saramura:

Ghebele le-am spalat foarte bine, si le-am pus la fiert in apa cu sare.

Dupa ce au fiert le-am asezat in borcane, am facut saramura peste ele si le-am dat la dunst 30 min. Iarna se pot folosi la sarmale, se pot face cu maioneza sau la diverse mancaruri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe in saramura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

lili 1

23.10.2010, 17:54

Laly te astept!!!! Anca prin paduri au fost...aici la noi au fost anul asta multe

eclerash 1

24.10.2010, 18:09

o singura data am mancat si am devenit fan nr 1!

alinutzika 1

03.08.2011, 00:33

imi plac enorm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii pentru iarna