Ghinde dulci sa tot mananci

de epurasha2bb in Prajituri, 29 Oct 2010 | 7703 vizualizari

 

pantru toate veveritele carora le plac dulciurile usor crocante, sau .. ca sa citam pe aia de la Milka, fini dar atat de crocanti :))))

 

INGREDIENTE

  • 100 g arahide in ciocolata
  • 2 linguri cacao pudra
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • faina cat cuprinde (aprox 150 -200g)
  • miezul de la 5-6 nuci macinat
  • 1 lingura de sifon/apa minerala
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghinde dulci sa tot mananci:

Se face un aluat din ingredientele descrise cu exceptia arahidelor in ciocolata care sunt pt.final, si se modeleaza coca i bilute mici incare se infige cate o arahida in ciocolata ionj chip d eghinde.Apoi se desurubeaza usor arahida si gauacea ramasa se coace impreuna cu celelalte forme de veverita si de frunze de stejar.Se coc lka foc mediu si apoi se scot si cat sunt calde inca gauacele se lipesc arahidele de ele sub forma de ghinde si se servesc alaturi de frunze si veverita.Au disparut imediat din farfurie!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghinde dulci sa tot mananci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

epurasha2bb 1

02.11.2010, 11:51

Multumesc mult Corina, si eu sunt foarte bucuroasa!multumesc lui tuturor bucatyarasilor veseli si dragi care m-au votat!

Adinacarla 1

02.11.2010, 12:19

Felicitari foarte multa rabdare si talent

epurasha2bb 1

02.11.2010, 19:19

multumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post NISTISIMO