Ghiveci de legume la cuptor

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Dec 2014 | 9035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi,
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel,
  • 3 cepe
  • 1 fir praz
  • 100 grame fasole pastai
  • 100 grame mazare
  • 1 ardei gras,
  • 1/4 varza
  • 3 linguri bulion,
  • 50 ml ulei,
  • sare, piper, dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume la cuptor:

Morcovii, cartofii si dovlecelul se curata de coaja. Morcovii se taie rondele, cartofii si dovlecelul se taie cubulete. Ceapa taiata fideluta si prazul rondele se pun la calit in ulei. Se adauga cartofii, morcovul, dovlecelul. Fasolea pastai se taie cam de 3cm. Ardeiul gras si varza se taie fideluta. Se adauga 2 cani de apa si se dau la cuptor pentru minim 2 ore. Cand legumele sunt facute se adauga bulionul. Se condimenteaza cu sare si piper.
Bon Appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume