Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Sep 2014 | 4886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpite
  • un dovlecel
  • o vanata mica
  • 2-3 cepe uscate
  • 2 morcovi mari
  • 2 ardei rosii capia
  • o bucata de telina
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 2 bucati de pastarnac
  • 100 ml suc de rosii/bulion
  • 100 ml supa de pui/legume
  • sare dupa gust
  • verdeturi (busuic/marar/patrunjel)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker):

Rumenim usor pulpitele (folosind programul FRY), adaugam ceapa tocata si o calim 5 minute, cat sa devina translucida. 

Legumele le taiem in cuburi mai maricele si le punem in vasul cooker-ului, peste pulpite. Adaugam supa de pui si selectam de aceasta data programul BOIL (daca nu va grabiti se  poate folosi foarte bine si programul STEW). 

Cand incepe sa fiarba deschidem capacul, saram dupa gust si adaugam sucul de rosii/bulionul. Continuam fierberea pentru 5-10 minute aproximativ.

Dupa finalizarea programului se presara verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Supa de pui/legume este suficienta pentru cantitatea de legume. Isi vor lasa acestea propriul continut de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci - Deliciu de toamna?! (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu piept de pui