Gogonele asortate

de Oana in Muraturi, 10 Iul 2009 | 31568 vizualizari

 

Astea sunt muraturile mele preferate :))

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogonele
  • 1 conopida mare
  • o varza rosie mare
  • 2 teline
  • 4 morcovi mari
  • cateva radacini de hrean
  • 2 legaturi de frunze de telina
     Saramura:
  • 1 l apa
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura sare mare
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele asortate:

Se spala gogonelele, conopida se desface in buchetele si se spala, morcovii si telina se curata si se taie rondele, iar varza se spala si se taie felii mai groase.

De asemenea frunzele de telina se spala si hreanul se curata si se taie bucati de marimea unui deget.

Se aseaza pe fundul borcanului frunze de telina si apoi toate legumele, alternand din fiecare.

Saramura se fierbe si se face in cantitate dubla sua tripla, depinde cat intra in borcan. Se toarna fierbinte in borcane si se inchid bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele asortate" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Irina 1

12.11.2009, 22:17

Saramura:

* 1 l apa
* 1 lingura otet
* 1 lingura sare mare
* boabe de piper
* boabe de mustar
* foi de dafin

Rodie 1

09.10.2010, 16:11

yum ce frumos arata asortate.

Oana 1

10.10.2010, 13:56

Multumesc, sunt asa de buneee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]