Gogosari in bulion by Doamna Dia

de Bucataras Medi in Conserve, 30 Oct 2010 | 7235 vizualizari

COMENTARII (32)

mihaelar63 1

01.11.2010, 12:26

buni . tre' sa incerc si eu .
Gogosarii putin verzui se tin la intuneric , se acopera cu o panza sau un sac cateva zile pentru a se inrosi [ aflat de la un pietar ] .Tine figura , chiar se ,, coc''!!

lia maria 1

01.11.2010, 14:50

foarte frumos mai arata borcanele astea cu gogosari

Bucataras Medi 1

01.11.2010, 20:42

Mihaela merita incercat.Bun de stiut cum se inrosesc gogosarii verzi..................multumesc!................

Bucataras Medi 1

01.11.2010, 20:42

Lia, si ce buni mai sunt................

diaconta 1

01.11.2010, 21:49

Mihaela ai dreptate,asa se inrosesc,nici ai mei n-au fost rosii de tot cand i-am luatdoamna Maria vezi ca ma pricep si io la cate ceva da' ca sa fiu sincera, e reteta mamei mele ,ea e Maestra la capitorul asta

Bucataras Medi 1

02.11.2010, 10:36

Dia,am retinut ideea.Sarumana mamaei pentru reteta si tie ca ai postat-o................

alinutzika 1

28.09.2011, 14:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti la borcan