Gogosari umpluti cu conopida in otet

de ralu_ca in Conserve, 10 Sep 2013 | 35706 vizualizari

 

ei sunt preferatii mei

 

INGREDIENTE

  • 10 kg gogosari
  • 3 conopide
  • 4 l otet
  • 2 l apa
  • 4 cani zahar
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • hrean
  • 1 lingura sare la litru otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu conopida in otet:

Intr-o oala am pus la fiert otetul, apa, zaharul, sare, foi dafin, boabe piper si mustar. Gogosarii curatati si conopida buchetele se trec prin lichidulfierbinte. se lasa cateva secunde, amestecand. Cand s-au racit, cat de cat, punem cate 1 sau 2 buchetele conopida in fiecare gogosar. I-am asezat in borcan, cum se vede in foto, am taiat fasii de hrean si i-am asezat printre gogosari si cateva feliute de morcov, iar cand borcanul se umple se toarna lichidul pana se umple borcanul. Am pus capacul, nu capsat, astfel incat sa pot verifica lichidul si unde a mai fost nevoie, am adaugat. dupa aprox 3 ore, am inchis bine capacele si le-am asezat in pivnita, asteptam sa fie consumate la iarna.

TIPS-URI

1

3 borcane de 5 kg

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (14)

Panacris 1

11.09.2013, 08:32

Ce idee bună! Eu îi combinam! De reținut!

diaconta 1

11.09.2013, 09:01

si mie-mi plac foarte mult

stratulatgeorgiana 1

26.08.2014, 17:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet ( la rece)