Gogosi

de Criss in Dulciuri, 21 Noi 2011 | 7764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 100 g unt
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • ulei pentru prajit
  • zahar vanilat pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:

Faina se amesteca cu zaharul, aromele, se adauga laptele caldut in care am dizolvat drojdia. Se incepe framantatul aluatului, timp in care adaugam si untul topit. Se framanta aluatul pana devine elastic si nu mai e lipicios. Se acopera cu un prosop si se lasa sa creasca aproximativ o ora, pana isi dubleaza volumul. 

Se intinde aluatul pe planseta infainata si se decupeaza cu un pahar. Se prajesc gogosile in ulei incins, la foc mic. Se scot pe hartie ansorbanta si se pudreaza cu zahar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de strudel cu dovleac