Gogosi cu glazura de ciocolata

de maria_claudia in Dulciuri, 6 Oct 2010 | 5822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina,
  • 25gr drojdie,
  • 150ml lapte,
  • 150gr zahar,
  • un ou,
  • 1praf de sare,
  • zahar vanilat,
  • esenta de rom,
  • ulei,
  • 100gr ciocolata alba,
  • 100gr ciocolata neagra(topita) ptr glazura.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu glazura de ciocolata:

Formam maiaua cu lapte caldut, drojdie si putina faina. Cand si-a dublat volumul se rastoarna peste restul de faina, adaugam oul batut, zaharul, laptele caldut, mirodeniile si sarea, framantam bine.Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Pe o planseta pudrata cu faina se intinde o foaie, apoi se decupeaza cu paharul cercuri. Se mai lasa 10min la crescut, apoi se prajesc in uleiul bine incins. Cand s-au racit se glazureaza cu ciocolata topita dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mousse de capsuni, Amaretto, ness si ciocolata