Gogosile bunicii (scovergi)

de cristinutanicolita in Dulciuri, 13 Ian 2017 | 21582 vizualizari

 

"Ca la bucatarasi acasa".

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 200 ml apa calduta
  • 1 praf de sare
  • coaja de portocale
  • 2 lg zahar
  • 1 plic drojdie uscată
  • 100 ml ulei
  • zahăr pudra
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosile bunicii (scovergi):

Cernem faina. O amestecam cu drojdia si sarea. Adăugăm și restul ingredientelor si framantam un aluat elastic si nelipicios. 

Acoperim bolul cu un prosop si il lasam sa crească până isi dublează volumul. 

Dupa ce a crescut aluatul, il împărțim in bile aproape egale. Luam o bila, o intindem cât mai subtire, pe masa de lucru unsa cu ulei.

Prajim gogosile in ulei încins.

Cand le servim le pudram cu zahar. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosile bunicii (scovergi)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu branza si stafide