Gorgonzola fille

de alyys in Vita, 10 Oct 2009 | 6054 vizualizari

Gorgonzola fille

 

INGREDIENTE

  • 0.800 kg muschi de vita
  • 0.200 kg  brinza gorgonzola
  • 0.200 kg  smintina
  • 0.200 l  vin alb
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gorgonzola fille:

  • carnea se taie o singura bucata la o portie (200 gr), se bate, nu foarte tare, se condimenteaza, se da prin faina si se prajeste in putin ulei incins
  • se stinge cu vin , se adauga brinza, se fierbe pina se formeaza sosul de brinza, la foc mic
  • la sfirsit se adauga smintina, sare si piper dupa gust

 

 

 

TIPS-URI

1

se prezinta pe farfurie bucata de carne acoperita partial cu sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Gorgonzola fille" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (3)

PapaBun 1

10.10.2009, 17:01

Alyys, reteta ta pare interesanta insa era perfect daca aveai si poze......Plus, un sfat prietenesc: nu mai scrie cu CAPS, nu se obisnuieste deloc - fiindca este greu de citit pentru creier.
Plus ca ai spus ca brinza se fierbe, insa tu spui ca ai pus-o alaturi de carne si de .........ulei incins?

alyys 1

10.10.2009, 17:19

da
Dar am specificat ca uleiul se stige Vin Cu: D

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:23

place

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]