Gratar de pui cu sote de morcovi

de oana_d in Pui, 19 Noi 2010 | 5122 vizualizari

 

Se serveste ca fel principal, cu sala de sezon.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 4-5 morcovi mari
  • 2 cepe
  • sare, piper
  • arome pt pui
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de pui cu sote de morcovi:

Morcovii se spala si se curata apoi se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, apoi se pune la calit intr-o tigaie cu ulei impreuna cu morcovii. Dupa ce devine usor aurie, se adauga un pahar de apa, sare sau delikat si se lasa la fiert la foc potrivit 20-30 de minute, pana se inmoaie morcovul si pana scade zeama.

Intre timp pieptul de pui se spala, se portioneaza, se bate cu batatorul din lemn si se pregateste la gratar, cu sare si piper sau orice alte arome folositi pentru pui. 

Se presara patrunjel verde in farfurie si se serveste cu salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de pui cu sote de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână