Gratin de ciuperci si cartofi cu piept de rata

de mamaieelena in Rata, 18 Feb 2011 | 8017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 buc.ciuperci proaspete
  • 200 gr.cascaval depinde de preferinta
  • sare
  • piper
  • unt
  • boia de ardei dulce
  • 3 buc. cartofi
  • 1 buc. piept de rata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de ciuperci si cartofi cu piept de rata:

Pieptul de rata spalat condimentat si pus la tigaie prajit si apoi pus la cuptor incins 40 de minute .

Intre timp spalam ciupercile si le pun in vasul electric pt gratinare si in locul coditelor pe care le-am eliminat am pus: sare, piper, boia, un mic cubulet de unt si cascaval atat cat sa acopere suprafata libera din locul coditei. Astfel le-am lasat in vasul electric sa se gratineze 30 minute.

Cartofii curatati si taiati cuburi i-am pus la fiert si in 20 minute s-au facut ,i-am scurs de apa i-am condimentat si am pus 30 de grame de cascaval ras si cu o lingura de ulei de masline am pusi pe ei in vasul electric pt gratinare.

Pofta buna, 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de ciuperci si cartofi cu piept de rata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

jolygina 1

20.02.2011, 16:21

o portie si pentru mine ,ca imi este o pofta

MotanLaOale 1

21.02.2011, 08:50

mamaieelena 1

21.02.2011, 20:56

mena,kamy,joligina,MotanLaOale va multumesc pt aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu varza exotica,