Gratin de conopida

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 6067 vizualizari

 

O reteta mai usoara, de vineri!

 

INGREDIENTE

  • conopida 1 bucata
  • unt 50 gr.
  • smantana 100 ml.
  • oua 3 bucati
  • cascaval 100 gr.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de conopida:

Conopida se desface in buchetele si pune la fiert in apa clocotita. Nu trebuie sa fiarba prea mult, sa fie crocanta. Se pregateste vasul de gratin, se tapeteaza cu unt si pesmet. Se aseaza buchetelele de conopida. Se bat ouale cu smantana si se toarna peste conopida. Se presara cascavalul ras  si se pune la cuptorul incins in prealabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]