Guguluf auriu cu branza

de Miha in Dulciuri, 18 Feb 2010 | 7483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 150 g unt
  • 250 g branza de vaci
  • 4 linguri suc de portocale
  • 200 g faina
  • 2 linguri amidon
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf auriu cu branza:

Ouale se bat cu zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul.

Se adauga apoi pe rand sucul de portocala, untul moale si branza de vaci. Dupa omogenizare se adauga faina amestecata cu amidonul si praful de copt.

Aluatul obtinut se toarna in forma bine unsa cu unt si se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

Se lasa la racit, dupa care se rastoarna pe platou si se pudreaza usor cu zahar.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf auriu cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

dicarmencitta1957 1

21.02.2010, 21:56

Super reteta,se face si foarte repede,merita testata.Mi-am luat o forma de guguluf fara cercul din mijloc.Abia astept sa-l fac.Felicitari.

mariac 1

28.03.2010, 20:33

bravo arata

elena1988 1

10.03.2011, 10:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

ieri la 20:55

Tartă cu caise

ieri la 20:45

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

ieri la 09:25

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

pe 11.05 la 14:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello