Hachis Parmentier

de Miha in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2010 | 11091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • Pentru piure:
  • 5 cartofi medii
  • 50 g unt
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 50 g cascaval
  • 50 g telemea
  • nucsoara
  • cascaval pt presarat deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hachis Parmentier:

Pieptul de pui il tocam impreuna cu legumele si verdeata, apoi calim compozitia obtinuta in putin ulei de masline. Potrivim gustul de sare si piper.

Ungem un vas termorezistent cu unt su punem compozitia de carne ca prim strat.

Din cartofii fierti in apa cu sare, pregatim un piure, in care adaugam unt, lapte fierbinte, cascavalul si telemeaua rase, oul si nucsoara. Amestecam bine pana se omogenizeaza.

Turnam piureul obtinut peste stratul de carne,nivelam si acoperim cu un alt strat de cascaval.

Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste.

Se portioneaza si se serveste cald.

Preparat dupa reteta Silviei. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Hachis Parmentier" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea