Hamburger de primavara

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2010 | 8196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc
  • 1 cartof mediu
  • 1 legatura patrunjel
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 lingura pasta de tomate
  •  cartofi prajiti
  •  ridichi
  •  castraveciori
  •  ceapa verde
  • cateva frunze de salata
  • maioneza
  • paine cu tarate
  • 200g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger de primavara:

Se amesteca carnea cu cartoful dat pe razatoarea mica,patrunjelul tocat fin,ceapa si usturoiul tocate fin si ele,oul si condimentele plus pasta de tomate. Se formeaza 16 bile,se pun in folie alimentara si se turtesc. Se dau la rece pt 30 minute dupa care se frig pe grill.

Se pun feliile de paine pe grill,deasupra se pun felii de cascaval si cate 2 "chiftele". Se lasa cat sa se topeasca usor cascavalul apoi se pun cartofii prajiti,maioneza,rondele de castraveti si ridichi,ceapa verde si frunze de salata si se acopera cu cate o felie de paine rumenita pe grill.

Se serveste imediat. Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din organe de ied