Hamsie pane

de madi_marin in Peste, 2 Apr 2010 | 9324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g hamsie
  • 1 ou
  • faina
  • condimente pentru peste
  • usturoi granulat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsie pane:

Hamsiile se curata de cap si intestine, se spala si se lasa la scurs pe hartie absorbanta.

Se bate oul bine cu 3 linguri cu apa rece, se adauga condimentele pentru peste si usturoiul granulat, apoi faina cam 1 lingura si se amesteca foarte bine ca sa nu faca cocoloase.

Hamsiile scurse de apa se dau intai prin faina, apoi prin oul batut si apoi se pun la prajit in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti. Se servesc cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsie pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ramo_cata 1

05.04.2010, 19:52

Ubulika 1

16.05.2010, 18:10

ador hamsiiiiile !!!!
m-am dus anul trecut 7 km pe jos ,era un festival aici in oras..numa ca sa iau hamsii cu usturoi de acolo uff

madi_marin 1

16.05.2010, 18:25

daaaa.....ca si cele de la mare.....nu ai cum sa mergi in concediu fara sa gusti macar o data din asa ceva.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Guvizi cu sos picant