Hamsii pe canapea

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2010 | 7917 vizualizari

 

Reteta este din revista femeia de azi.

 

INGREDIENTE

  • 100 g hamsii sau sprot
  • 10 rosii cherry
  • 1 ou
  • 2-3 linguri lapte
  • piper
  • 300 g faina
  • lapte
  • 1 pachet mic de drojdie
  • sare
  • ulei
  • 5 masline negre
  • 1 ardei iute
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii pe canapea:

Punem faina intr-un castron,facem in mijloc un cuib,pe margini presaram sare si piper,si in mijloc punem drojdia dizolvata in cele 2-3 linguri de lapte caldut.Framantam aluatul si il lasam sa se odihneasca 30 de minute,acoperindu-l cu un prosop.Impartim aluatul in 3.Intindem fiecare bucata de aluat,o ungem cu oul batut si punem rosii,masline si fasii din ardeiul iute.Le bagam la cuptor,iar dupa 30 de minute,sau cand incepe sa prinda culoare aluatul se scoate tava,se pun pe fiecare bucata hamsii curatate de intestine.Se mai unge cu ou aluatul,nu hamsiile si se mai baga la cuptor cca 25-30 de minute.

Se servesc calde cu pasta de usturoi sau ketchup langa o bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii pe canapea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mimmi 1

14.09.2010, 18:41

merge repede prepararea,eventual se mai poate adauga cate ceva pe "canapele"

mihaelar63 1

14.09.2010, 21:38

imi plac eventual eu as servi un fotoliu sunt deja prea bine crescuta

kukibella 1

18.02.2011, 16:56

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux-uri umplute cu icre si pateu