Cosulet cu icre si somon afumat

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 7708 vizualizari

 

un aperitiv si gustos si aspectuos

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii mini vols(12 bucati in cutie)
  • icre de peste 1 castronel mic
  • somon afumat 150 g
  • ardei rosu si patrunjel pt decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulet cu icre si somon afumat:

Se pregatesc icrele de peste  cu gris ,ulei ,ceapa si suc de lamaie(vezi reteta in urma)

Se ia cate un cosulet (vols) si se umplu cu icre(se pune putin 1 lingurita mica) ,apoi se pun bucatele de somon afumat deasupra

Se decoreaza cu ardei rosu si patrunjel verde

Un aperitiv usor si foarte gustos

Se pot umple cosuletele cu orice doriti si va rezulva un aperitiv foarte aspectos si la fel de gustos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet cu icre si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu salata de ton